SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GERİ SAYIM BAŞLADI: KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı? 2022 KPSS DHBT sınav sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak?

KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi) sınavı ardından sonuçlar için gözler ÖSYM'de! Sınava başvurular 1-17 Ekim tarihleri arasında alındı ve sınav ise 27 Kasım günü düzenlendi. Sınava giren adaylar ise 'KPSS DHBT sonucu ne zaman açıklanacak?' sorusuna yanıt arıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Türkiye'nin market zinciri 🛒 ALDIN ALDIN BROŞÜRÜ: A 101 aktüel katalog 13 Haziran 2024 > A101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç paraya satışta?
  2. YEPYENİ Altın fiyatları canlı grafik 📊 Bugün gram altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları bugün düşer mi, yükselir mi? İşte çeyrek, yarım, tam altındaki son durum
  3. Adalet Bakanlığı CTE personel alımı ne zaman, şartları nedir? Adalet Bakanlığı CTE 50 idare memuru öğrencisi başvurusu nasıl yapılır?
  4. Başarı Teşvik Programı 2024 var mı? Başarı Teşvik Programı başvuruları başladı mı, nasıl başvuru yapılır?
  5. SONRAKİ AYIN TATİL GÜNLERİ 📅 15 Temmuz resmi tatil mi? Bu sene 15 Temmuz hangi güne denk geliyor? İşte 2024 Resmi tatiller listesi
  6. DGS SINAV YERİ SORGULAMA EKRANI AÇILDI MI? 2024 DGS ne zaman, kaç gün kaldı? DGS sınav giriş belgesi için okul adresleri belli oldu mu?
  7. 12 HAZİRAN SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ | Son deprem listesi AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Türkiye deprem haritası
  8. HAVA DURUMU HABERİ 🌤 Bayramda hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin bayramdaki hava durumu dereceleri
  9. FED FAİZ KARARI AÇIKLANIYOR! FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak, faiz beklentisi ne yönde?
  10. Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? TCMB Haziran faiz kararı ne olur?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.