SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Dikkat isteyen optik illüzyon testi: Deneyenlerin sadece yüzde 5’i kedi ve köpeklerin arasındaki yavru ördeği bulabildi!

Zeka testlerini çözmek için dikkatinizin ve görsel zeka seviyenizin yüksek olması gerekiyor. Beyin gelişimine yardımcı olan zeka testleri stresi azaltmaya yardımcı oluyor. Sosyal medyada karşımıza çıkan zeka testleri ve optik illüzyon görsellerindeki detayları fark edenlerin sayısı ise oldukça az. Üstün zeka puanına sahip olanlar kolayca bulabiliyor. Bu içeriğimizde dede sizin için görsel zeka testi hazırladık. Çocuk ile kedi köpeklerin arasında gizlenen ördeği 10 saniyede bulmanız gerekiyor. Deneyenlerin ise sadece yüzde 5’i bulabildi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASINDA MEB KILAVUZU 👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫 Öğretmen atamaları ne zaman? Branş dağılımı, atama sayıları (kontenjan) kaç? Öğretmen atama başvuru ve mülakat (sınav) hangi tarihte?
  2. Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün, hangi ayda kutlanacak?
  3. GELİNİM MUTFAKTA kim çeyreği kazandı? 8 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta günlük puan durumu
  4. KALBEN KİMDİR? Şarkıcı Kalben Sağdıç neden gözaltına alındı, kaç yaşında?
  5. BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman? 2024 BİLSEM sınav giriş belgesi ve sınav sonuç tarihi...
  6. 4 Aylık Enflasyon Haberleri 📌 Emekli zammı ne zaman yansır? 2024 Emekli maaşı zam oranı ne kadar? 4 Aylık enflasyon farkıyla 2024 Temmuz emekli zammı yüzdesi
  7. ÖZEL GÜN ⚽ Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında?
  8. Yeni Bekçi alımı 2024 / 1. Dönem ne zaman? Bekçilik başvuru şartları nedir, başvuru tarihleri ne zaman?
  9. 2024 RESMİ TATİLLER 📍 18 Mayıs tatil mi, öğleden sonra tatil mi? 18 Mayıs 2024 İş yerleri (özel sektör) resmi tatil mi, yarım gün mü?
  10. İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 | MEB Bursluluk Sınavı Sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.