SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HALKA ARZ TARİHLERİ 6-12 Ekim 2023: 📌 Bu hafta halka arz olan şirketler var mı? İşte borsada şirketlerin halka arz takvimi...

Ekim ayı halka arz tarihleri yatırım yapacakların gündeminde bulunuyor. Borsada halka arz olacak şirketlerin listesi merak ediliyor. Şirketlerin halka arz olması için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onay vermesi gerekiyor. İşte 2-6 Ekim halka arz olacak şirketler...Bu hafta halka arz olacak şirket var mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU | MSB 25 bin uzman erbaş alımı başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?
  2. Kanal D haberleri 📺 Aşk-ı Memnu ne zaman başlıyor, haftada bir bölüm mü olacak? 2024 Aşk-ı Memnu hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı 6 Haziran 2024!
  3. CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | En güzel, yeni, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri
  4. EKŞİ ELMALAR KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Ekşi Elmalar filmi konusu nedir, oyuncuları kim ve nerede çekildi? 
  5. personel.meb.gov.tr son durum 👨🏻‍🏫 İl dışı tayin sonuçları açıklandı mı? MEB Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, ilişik kesme ne zaman?
  6. e-okul.meb.gov.tr sitesi 💻 e Okul giriş ne zaman kapanıyor? 2024 / 2. Dönem e okul sistemine devamsızlık ve notlar eklemede son gün hangi tarih?
  7. Bugünkü altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2024 Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları listesi
  8. RAFLARDA SATIŞA HAZIRLANIYOR! 🔥 BİM 7 Haziran aktüel ürünler kataloğunda bu hafta araç içi aksesuar ve motor aksesuarları ön planda! Araç Lastik Tamir Kiti, Makaralı Güneşlik, Kablosuz Kompresör...
  9. EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI, NE ZAMAN YATAR? 2024 Haziran'daki evde bakım maaşı erken (bayramdan önce) yatar mı?
  10. SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.