SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ekşi Elmalar oyuncuları kim, konusu nedir, nerede çekildi? Ekşi Elmalar filmi oyuncu kadrosu...

Ekşi Elmalar filmi oyuncuları ve konusu film severlerin gündeminde! Filmin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı ve Songül Öden yer alıyor. Film 2016 yılında vizyona girdi. Peki, Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında
  2. Kirada yüzde 25 zammı kaldırılacak mı? Yüzde 25 sınırı bitti mi, devam edecek mi? Kira artış oranı
  3. Gelinim Mutfakta piliç topkapı puan durumu > 15 Mayıs Gelinim Mutfakta yarışında bugün kim birinci oldu ve günlük ödül çeyrek altını kazandı?
  4. YENİ RAKAMLAR...GRAM ALTIN FİYATI bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 15 Mayıs 2024 Haftanın 3. gününde altın fiyatları kaç para?
  5. Yeni adım adım hastane randevusu onaylama işlemi > MHRS Hastane randevusu nasıl ve saat kaça kadar onaylanması gerekir? Doktor randevusu onaylanmazsa iptal mi olur?
  6. ÜNİVERSİTE SINAVI YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 YKS tarihleri ne zaman? İşte TYT - AYT - YDT takvimi
  7. SAĞLIK HABERLERİ 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ HPV aşısı nedir, ne işe yarar? 💉 HPV aşıları nerede yapılır, HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
  8. Meclis tatili ne zaman? 2024 TBMM hangi tarihte tatile girecek?
  9. YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (15 MAYIS) 💥 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD/Kandilli Rasathanesi bugünkü son depremler listesi...
  10. 2024 ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.