SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuç tarihini merak ediyor. Peki, EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ZİLKADE AYI HANGİ GÜN BAŞLIYOR 2024? Zilkade nedir, Zilkade ayı faziletleri neler, hangi gün başlıyor?
  2. KURBAN BAYRAMI AYIN KAÇINDA, BAYRAMA KAÇ GÜN VAR? 🍬 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün, bayramın 1. günü hangi güne denk geliyor?
  3. YARIN SATIŞA ÇIKIYOR 📌 BİM 10 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Benzinli ATV, Elektrikli Bisiklet, Blender Seti, Kahvaltı Seti...
  4. DGS başvuru tarihi ne zaman, yarın mı? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı başvuru şartları nedir, başvuru nasıl yapılır?
  5. ÖSYM TAKVİMİ 🗓 İSG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG/1) sınav sonuçları nereden öğrenilir?
  6. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ne zaman? osym.gov.tr 💻 2024 Üniversite sınavı YKS sınav yerleri belli oldu mu, YKS sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
  7. Bu sene Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün, hangi ayda kutlanacak?
  8. EMEKLİ ZAMMI 2024 Temmuz ne kadar? Emekli zammı % kaç? Sıradaki emekli maaşı zam oranı için 4 aylık enflasyon farkı hesaplaması
  9. ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 KONTENJANLARI & BRANŞ DAĞILIMI & TABAN PUANLARI: 20 Bin öğretmen ataması ne zaman, başvuru ve sınav tarihleri hangi günler?
  10. YENİ ⚽ Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.