SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 EMEKLİ İKRAMİYESİ ZAMMI SON DAKİKA GELİŞMELERİ 📌 Ramazan ve Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak, ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi?

Emekli ikramiyesi gelişmeleri milyonlar emeklinin gündeminde yer alıyor. Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere emekliler yılda iki kez ikramiye alıyorlar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli, ikramiyesinin yükselebileceği ile ilgili sinyaller vermesi sonrasında emekli ikramiyesi zammı merak konusu oldu. Peki emekli ikramiyesi zammı ne kadar olacak, bayram ikramiyesi kaç TL'ye çıkacak? SSK ve Bağ-KUR emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. anadolu.edu.tr 📢 AÖF: Açıköğretim sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? AÖF sınav giriş yerleri belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır?
  2. YENİ 📍 Bekçi alımı başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  3. 2024 SINAV HABERLERİ ✅ KPSS lisans başvurularında son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  4. Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kaç yaşında, nereli?
  5. 14 MAYIS 2024 DEPREM HABERLERİ | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  6. Hastane randevusu nasıl onaylanır? Yarınki hastane randevusu nasıl iptal edilir? MHRS randevu saati onayı ve iptal etme adresi
  7. ALTIN KAÇ TL? GÜNCEL ALTIN FİYATLARI bugünkü grafik 14 Mayıs: Altın kaç TL, ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?
  8. ŞABAN ATAŞ OLAYI SON DAKİKA MÜGE ANLI 14 Mayıs 2024 | Şaban Ataş'a ne oldu, bulundu mu, öldürüldü mü? Şaban Ataş olayında itiraf geldi
  9. ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU nihai liste 2024: ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları sorgulama...
  10. YKS'YE KAÇ GÜN VAR? Üniversite sınavı (YKS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? YKS (TYT - AYT - YDT) tarihi...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.