SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ENFLASYON RAKAMLARI İÇİN GÖZLER TÜİK'TE! 📌 2024 Ocak ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon beklentisi ne yönde?

Ocak ayı enflasyon verileri için gözler TÜİK tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi. 2024 yılının ilk enflasyon verileri 5 Şubat Pazartesi günü netleşecek. Peki Enflasyon rakamları saat kaçta açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? 20 Mayıs 2024 Pazartesi okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi sayılacak? İşte son güncel durum
  2. HASTANE RANDEVUSUNA NASIL ONAY VERİLİR? Hastane randevusu nasıl geri çekilir? İşte MHRS randevu onayı ve iptal şekli
  3. YARIN RAFLARDA SATIŞA ÇIKIYOR! 🛒 BİM 17 Mayıs Cuma kataloğunda kamp severler için onlarca ürün raflarda satışa çıkacak? Portatif Ocak, Kamp Baltası, Termos...
  4. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 | Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihlerde banka hesaplarına yatacak? Tarihler açıklandı mı?
  5. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI öğrenme ekranı açık mı? 2024 İOKBS: Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  6. TEMMUZ 2024 SSK/BAĞ-KUR EMEKLİ ZAMMI 4 AYLIK ORAN 💥 Temmuz emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Refah payı artışı yapılacak mı?
  7. 16 Mayıs bugünkü Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta hangi gelin birinci oldu?
  8. BUGÜNKÜ SON DAKİKA YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (16 MAYIS) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD en son depremler listesi...
  9. YENİ ÜNİVERSİTE SINAVI YKS giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 YKS tarihleri ne zaman? İşte TYT - AYT - YDT takvimi
  10. HPV aşısı nedir, ne işe yarar? 💉 Ücretsiz HPV aşıları nerede yapılır, HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.