SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te rakipler netleşti. Şampiyonada Türkiye F grubunda mücadele edecek. Peki, EURO 2024 grup maçları ne zaman başlıyor? Türkiye'nin rakipleri kimler, ilk maç ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Emekli promosyonları artar mı?
  2. AFAD DEPREM | Son Depremler Listesi: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  3. GRAM ALTIN HABERLERİ 8 MAYIS 2024 | KAPALIÇARŞI BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI CANLI: Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar, kaç tl?
  4. İOKBS BURSLULUK SONUÇLARI 2024 | MEB Bursluluk Sınavı Sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
  5. 2024 ASGARİ ÜCRET TEMMUZ ZAMMI | Asgari ücrete ara zam gelecek mi? 2024 Asgari ücret net/brüt ne kadar?
  6. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024 🔔YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor? 2024 Karne günü
  7. KURBANLIK FİYATLARI HİSSE BEDELİ 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu!
  8. 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuçları hangi gün belli olur?
  9. DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ ATAMA TAKVİMİ 2024 | Din Kültürü Öğretmenliğine kaç kişi atanacak? 2024 öğretmen atama branş dağılımı
  10. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MAYIS 2024 | Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.