SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EYT EMEKLİLİK HABERLERİ || EYT ne zaman çıkacak, maaşlar ne kadar olacak? EYT şartları kimleri kapsıyor? Emeklilikte yaşa takılanlar için son dakika gelişmesi var mı?

EYT prim gün sayısı konusunda geçtiğimiz günlerde Bakan Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Bakan Bilgin, yıl şartı ile ilgili detayları açıkladı. EYT kapsamı, çıkacağı tarih ve şartlar ise merak ediliyor. EYT emeklilik haberleri, emeklilikte yaşa takılanların gündeminde bulunuyor. Peki EYT ne zaman çıkacak, şartlar kimler kapsıyor? EYT prim gün sayısı kaç olmalı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KURBAN KAVURMA TARİFİ: Kurban kavurma nasıl yapılır? Kurban eti kavurma yapmanın püf noktası
  2. Babalar Günü için en güzel BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2024 | Eşe, kardeşe, abiye Babalar Günü mesajları/sözleri
  3. ÇİÇEKLİ, RESİMLİ, YENİ, KURBAN BAYRAMI MESAJLARI/SÖZLERİ 2024: Kurban Bayramı tebrikleri, mesajları (Kurban bayramı mesajları görseli)
  4. YENİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2024 📃 Dualı, Ayetli, Uzun-Kısa bayram mesajları ve sözleri! Kurban Bayramı mesajları...
  5. KURBAN ETİ HEMEN YENİR Mİ? Kurban eti nasıl dinlendirilir, kurban eti ne zaman yenir?
  6. DİYANET AÇIKLADI: KURBAN KESERKEN OKUNACAK DUA: Kurban kesme duası nedir?
  7. 16 Haziran AFAD/KANDİLLİ SON DEPREMLER: Son dakika deprem haberleri! Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  8. Kurban kestikten sonra namaz kılmak gerekir mi? Kurban kestikten sonra kılınan namaz var mı? Şükür namazı kılınışı
  9. KURBAN KESİM VAKTİ: Kurban kesim vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Kurban kesimi başlangıcı
  10. RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI EN YENİ SEÇENEKLER | Dualı, Resimli, Anlam yüklü Kurban Bayramı mesajları ve sözleri...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.