SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EYT SON DAKİKA || EYT başvuruları ne zaman? En düşük EYT'li maaş ne kadar? EYT prim ve maaş hesaplaması...

Milyonları ilgilendiren EYT ile ilgili yeni gelişme yaşandı. EYT ile ilgili teklifin Meclis’e sunulduğunun müjdesini AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu verdi. Söz konusu açıklamaların ardından EYT hesaplaması merak edildi. 2 milyon 250 bin kişiye yaş şartı olmadan emeklilik hakkı verilen paketin detayları madde madde açıklandı. Akbaşoğlu’nun açıklamalarının ardından vatandaşlar EYT’de yaşanan son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı. EYT başvuruları ne zaman? En düşük EYT'li maaş ne kadar, EYT şartları neler? EYT maaş ve prim hesaplaması ile ilgili detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği puan durumu 👰🏻📺 16 Mayıs bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve çeyreği aldı?
  2. 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  3. ALES/2 SINAVI NE ZAMAN? ÖSYM takvimi: ALES/2 ve ALES/3 tarihi! ALES puanı kaç yıl geçerli?
  4. SÜPER LİG KALAN MAÇLAR 2023-2024: Trendyol Süper Lig ne zaman bitiyor? Yeni sezon Süper Lig başlangıç tarihi
  5. MSB KURA 💥 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇ || MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. SED ÖDEMESİ 2024 🔴 MAYIS AYI SED YARDIMI yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi sorgulama ekranı...
  7. POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI mı, atama ve yer değiştirme ne zaman belli olur? 2024 EGM polis atamaları...
  8. AFAD DEPREM KİRA YARDIMI bitti mi, uzatıldı mı? 🏠Depremzede kira yardımı neden yatmadı, ne zaman ödenecek?
  9. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ OLDU? İlköğretim, ortaokul, lise, üniversite sınıfları 20 Mayıs'ta okula gidecek mi?
  10. YAZ TATİLİ ne zaman başlayacak, toplam kaç gün sürecek? 👦🏻👧🏻 2024 Senesinde okullar ne zaman kapanacak, tatil olacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.