SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EYT KİMLERİ KAPSIYOR, YAŞ SINIRI VAR MI? | EYT'de son durum ne, ne zaman yasa geçiyor?

EYT; uzun yıllardır yüz binlerin gündeminde... Yasayla ilgili sona doğru yaklaşılıyor. Fakat tam ayrıntılar netleşmiş değil. Bu nendenle her gelişme yakından takip ediliyor. Son olarak EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuştu. İşte Bakan Bilgin'in o sözleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BİYOGRAFİ: 📌 Seda Ocak kimdir, kaç yaşında? Survivor Seda Ocak eşi kim, çocukları var mı?
  2. SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? Survivor All Star 2024'de elenen, adaya veda eden yarışmacı kim oldu?
  3. SURVİVOR ÖZGÜR BİYOGRAFİSİ | Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star 2024 Özgür Tetik ne iş yapıyor, nereli?
  4. RECEP İVEDİK 5 FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Recep İvedik 5 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? 
  5. AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU | Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi?
  6. MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA 2024 | Sorgulama nasıl yapılır? Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  7. 29 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 29 Mayıs'ta toplu taşıma turnike geçişleri bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs, vapur ve marmaray 29 Mayıs'ta ücretsiz mi?
  8. ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU 2024 içeriği / maddeleri: 👩‍🏫Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) zorunlu rotasyon var mı, ne zaman yürürlüğe girecek?
  9. 2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak? Bayram ikramiyesi bayramdan önce yatar mı? Kimler emekli ikramiyesi alacak?
  10. YALAN DİZİ OYUNCULARI - KONUSU 📺 Yalan hangi gün, hangi kanalda, uyarlama mı? Yalan dizisi tüm oyuncu kadrosu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.