SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

FED FAİZ KARARI ne zaman saat kaçta açıklanacak? Piyasaların gözü FED toplantısı ve faiz açıklamasında!

FED faiz kararı için bekleyiş sürüyor. Bu akşam açıklanacak olan FED faiz kararı öncesinde beklentiler 75-100 baz puan arasında bir artışa gidileceği yönünde! FED'in bu akşam açıklayacağı faiz kararı kur ve altın fiyatlarının yeniden şekillenmesinde rol alacak. Peki FED faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DEPREMLER | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde, ne zaman oldu?
  2. ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 4 Mayıs Çılgın Sayısal Loto'da dev ikramiye
  3. HIDIRELLEZ NE ZAMAN, AYIN KAÇINDA, hangi gün kutlanıyor? Hıdırellez duası nedir? 2024 Hıdırellez günleri
  4. KPSS LİSANS BAŞVURU EKRANI! KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT, DHBT başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
  5. THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ SON DAKİKA 🏠Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman, saat kaçta? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  6. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 (5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf): İOKBS bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak?
  7. THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU: THY tecrübesiz kabin memuru personel alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
  8. KİRA ARTIŞ ORANI MAYIS 2024 SON DAKİKA 🏠 İş yeri ve konut kira zam oranı yüzde kaç yapıldı? TÜİK TEFE TÜFE kira artış oranı kaç oldu?
  9. MSÜ TERCİH EKRANI: 2024 MSÜ tercih son günü ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  10. BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ (4 MAYIS) | En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.