SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Gaddar Aydan kimdir? Gaddar'ın Aydan'ı Sümeyye Aydoğan kimdir, kaç yaşında?

Gaddar dizisinde Aydan karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip ediliyor. Dizide lafını sakınmayan, herkese karşı dik duruş sergileyen, kararlarını kendi veren bir karakter olarak öne çıkıyor. 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Sümeyye Aydoğan, ilk oyunculuk deneyimini 2020 yılında yaşadı. Peki Gaddar dizisinin Aydan'ı Sümeyye Aydoğan kimdir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. JOHN WİCK 4 FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? John Wick 4 filmi bu akşam TV’de!
  2. 2024 ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME başvuruları başladı mı, başvurular ne zaman alınacak, şartlar neler?
  3. 2024 KPSS ÖN LİSANS / ORTAÖĞRETİM BAŞVURU: ÖSYM KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavı ne zaman?
  4. ZİLKADE AYI HANGİ GÜN BAŞLIYOR 2024? Zilkade ne demek, Zilkade ayı faziletleri neler, hangi gün başlıyor?
  5. 150 BİN TL EVLİLİK KREDİSİ ÖDEME TARİHİ 2024: Evlilik kredisi yattı mı, ne zaman yatacak? Faizsiz evlilik kredisi şartları...
  6. MAYIS AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ 2024 💢 TCMB Mayıs faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  7. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? MSB işçi alımı meslek grupları
  8. KARNE GÜNÜ 2024 🔔Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatline kaç gün kaldı? Okulların kapanış tarihi
  9. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ ne zaman, nerede oynanacak? 2024 ZTK final maçı saati ve tarihi
  10. 2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KILAVUZU SON DURUM: ÖSYM Sağlık Bakanlığı 36 bin sağlık çalışanı alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.