SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Geçen yıl 250 bin TL'ye kendine ev yaptı... Görenler hayran kalıyor!

Gökhan İlerigiden ve ailesi kendilerine yepyeni bir hayat kurdular. Önce Konya'da bir arsa satın alıp, sonra da kendi evlerini inşa ettiler. İnşaat anlarını, YouTube kanalları ve @kirsal_yasamm Instagram hesabı üzerinden de takipçileriyle paylaşıyorlar. Aile, bu süreçte başlarından geçenleri ve yeni yaşamlarını Milliyet Emlak'a anlattılar. İşte İlerigiden ailesinin dolandırılma hikayesi ile başlayan macerası...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 66. YENİ BÖLÜM bu akşam var mı, yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam ATV kanal yayın akışında yer alıyor mu, yeni bölüm ne zaman?
  2. BAHAR DİZİSİ BUGÜN (7 MAYIS) VAR MI? Bahar 12. yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu, neden yok?
  3. OLANLAR OLDU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Olanlar Oldu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?
  4. Maymunlar Cehennemi Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi ne zaman çekildi?
  5. 2024 KURBAN KESİM BEDELİ DİYANET 💢 Vekaletle yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli ne kadar oldu, vekalet nasıl verilir?
  6. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? 2024 MSB 1829 işçi alımı kura çekimi nerede yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları
  7. YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE 2024 💻YKS (TYT-AYT-YDT) sınav yerleri ne zaman açıklanır? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  8. ORTAK SINAV TARİHLERİ & ÖRNEK SORULAR: 2. DÖNEM ORTAK SINAV 2024! MEB 2. dönem 2. yazılı sınavlar ne zaman?
  9. MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024 MAYIS: TCMB (Merkez Bankası) faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  10. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI (ZTK) finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 ZTK yarı final maçları...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.