SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SONUÇ: Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı?🍴 Kaymaklı kolay baklavayı en güzel hangi gelin yaptı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Aralık 2023 Perşembe

Gelinim Mutfakta haftanın 4. gününde de izleyicisini ekrana kilitliyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerin birbiriyle olan mücadelesini Nursel Ergin sunuyor. Her gün bir kişi birinci olarak çeyrek altın kazanıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Aralık 2023 Perşembe belli oldu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 MECLİS TATİLİ NE ZAMAN? TBMM hangi tarihte tatile girecek? Meclis tatil tarihleri...
  2. YENİ Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, ayın kaçında? 2024 Mayıs TCMB faiz kararı toplantısı hangi gün, saat kaçta?
  3. 20 MAYIS 2024 TARİHİNDE OKULLAR TATİL Mİ? İlköğretim, ortaokul, lise, üniversite sınıfları 20 Mayıs'ta okula gidecek mi?
  4. YAZ TATİLİ 2024 başlangıç tarihi ne zaman, toplam kaç gün sürecek? 👦🏻👧🏻 2024 Senesinde okullar ne zaman kapanacak, hangi gün son ders zili çalacak?
  5. YENİ MAAŞ HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması yüzde kaç çıktı?
  6. AFAD DEPREM KİRA YARDIMI bitti mi, uzatıldı mı? 🏠 Depremzede kira desteği neden yatmadı, ne zaman ödenecek?
  7. POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI mı? 2024 EGM polis atama ve yer değiştirme ne zaman belli olur? Polis atamaları...
  8. SED ÖDEMESİ 2024 🔴 MAYIS AYI SED YARDIMI yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal ve Ekonomik Destek sorgulama ekranı...
  9. MSB KURA SONUÇLARI 💥 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇ || MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
  10. ALES/2 SINAV TARİHİ: ÖSYM takvimi: ALES/2 ve ALES/3 ne zaman? ALES puanı kaç yıl geçerli?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.