SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GELİNİM MUTFAKTA kim elendi, kim kazandı? Haftanın 5. çeyreğini hangi gelin aldı, 10 bileziği kim taktı? İşte bir haftanın sonucu

Gelinim Mutfakta ile ilgili araştırmalar bugün de devam ediyor. Her gün farklı lezzetlerin yapıldığı Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar birbiriyle mücadele ediyor. Bugün haftanın finali ekrana geldi. Hafta boyu en yüksek puanı toplayan gelin ise 10 altın bileziğin sahibi oldu. Peki bugün kim elendi, kim çeyrek altın, kim 10 altın bilezik kazandı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM İKRAMİYESİ için tarihler belirlendi mi? 2024 emekli bayram ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında yatacak? Bayram ikramiyesi Haziran maaşıyla birlikte yatar mı?
  2. 2. Dönem ne zaman bitecek? Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili hangi tarihte başlıyor? İşte 2024 karne günü tarihi!
  3. SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Surivor'da 1. gitme adayı kim oldu?
  4. ALES/2 SINAV VE BAŞVURU TARİHİ 2024 | ÖSYM ALES 2 ne zaman, hangi tarihte? ALES/2 başvuruları ne zaman?
  5. Sıfırlar ve Birler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
  6. HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hızlı ve Öfkeli 6 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hızlı ve Öfkeli 6 nerede çekildi?
  7. AYKUT ENİŞTE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Aykut Enişte filminin konusu nedir, oyuncuları
  8. Ah Leyla Vah Kerem filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
  9. HESAPLARA GEÇİYOR! Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi ne zaman yatıyor? Evlilik kredisi başvuru şartları ve başvuru ekranı...
  10. ÖGG 109. DÖNEM SINAV TAKVİMİ: EGM Özel Güvenlik Görevlisi başvuru ve sınav tarihi ne zaman? ÖGG 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınav sonuç günü...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.