SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GELİNİM MUTFAKTA bugün çeyrek altını kim kazandı? 23 Mayıs 2024 Bugün Gelinim Mutfakta midye böreği puan durumu tablosu

Gelinim Mutfakta yarışması haftanın üçüncü gününde mücadeleye devam edecek. 4 Gelinin birbiriyle olan yarışında günün en yüksek puanını toplayana çeyrek altın verilecek. Kayınvalidelerin ve sunucu Nursel Ergin'in gelinlere verdiği puanların sonucunda günün birincisi belirlenecek. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte 23 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU MU? 20-21 Haziran Bayram tatiline eklendi mi? İşte Kurban Bayramı tatili tarihleri...
  2. Müge Anlı'nın programında bugün yaşananlar: Çok konuşulan Selahattin Yalnız kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Selahattin Yalnız olayı nedir?
  3. BUGÜN BAŞLADI 🚢 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman, başvuru şartları nedir? Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. BİM İLK HAZİRAN KATALOĞU YARIN SATIŞA ÇIKIYOR! BİM 4-7 Haziran Salı/Cuma aktüel kataloglarında hangi ürünler satışta olacak? Izgara Tava, Düdüklü Tencere Seti, Renkli Çelik Süzgeç...
  5. Memur ve memur emeklisini ilgilendiren 5 aylık veri ortaya çıktı! Memur 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Temmuz 2024'te memurlar yüzde kaç zam alacak?
  6. DİYANET'TEN KURBAN BAYRAMI 2024 TARİHLERİ || Bayram tatili kaç gün olacak? 4 Günlük Kurban Bayramı'nın tatili 9 gün oldu mu?
  7. Bu ayki (Haziran 2024) maaşlar bayramdan önce yatacak mı? 2024 Haziran ayı emekli ve memur maaşları erken yatar mı, ne zaman hesaba geçer?
  8. KABİNE TOPLANTISI HAZİRAN 2024: Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündemi son dakika
  9. YKS NE ZAMAN 2024? ÖSYM GİRİŞ Üniversite Sınavı YKS sınav yerleri sorgulama ekranı: YKS (TYT-AYT-YDT) ne zaman açıklanacak?
  10. SON DEPREMLER SON DAKİKA 3 HAZİRAN: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Kandilli/AFAD son depremler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.