SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 GİB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI ne zaman, nasıl yapılacak? GİB 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı?

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvuruları ile ilgili aramalar hız kazandı. Gelir İdaresi Başkanlığına 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirecek. Peki, GİB personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ne zaman? 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı, hangi gün alınacak?
  2. İBB DUYURDU 🎉 19 Mayıs etkinlikleri nerede, saat kaçta? İstanbul'da 19 Mayıs etkinlikleri, konserleri, gösterileri kutlama programı 2024
  3. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak?
  4. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haberleri 📌 19 Mayıs resmi tatil mi? 2024 Resmi tatiller listesinde 19 Mayıs günü var mı?
  5. 19 Mayıs bu hafta dershaneler tatil mi? 19 Mayıs bu hafta sonu kurslar (müzik, tiyatro, dil, spor vs) resmi tatil mi? İşte 19 Mayıs 2024 Pazar günü hakkında bilinmesi gerekenler
  6. 18 Mayıs müzeler ücretsiz mi? Müzeler Haftası 2024 ne zaman başlıyor, hangi gün bitiyor? 📍 Müzeler haftasında müzeler saat kaça kadar açık olacak?
  7. İOKBS Bursluluk sınavı taban puanları kaç? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı burs ücreti ne kadar, burs ödemeleri ne zaman, hangi ay başlayacak?
  8. 108. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇ EKRANI | Özel Güvenlik Görevlisi sınavı EGM sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak?
  9. İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK (İOKBS) sonuçları açıklandı! MEB İOKBS Bursluluk sınav sonuç sorgulama ekranı...
  10. İOKBS 2024 HABERLERİ: BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULA | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı, nasıl sorgulanır? (meb.gov.tr)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.