SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Görsel zeka seviyesini ölçen optik illüzyon! Civcivlerin arasındaki limonları bulan neredeyse yok

Optik illüzyon kavramı her ne kadar yabancı bir kavram gibi gelse de internet dünyasında karşımıza çıkıyor. Sosyal medya mecralarında karşımıza çıkan optik illüzyon testleri her yaştan insanın dikkatini çekiyor. Size özel hazırladığımız bu içerikte de civcivlerin arasında saklanan 3 adet limonu bulmanız gerekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 300 personel alımı başvuru sayfası | Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı sonuçları ve sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
  2. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SON DURUM 💢 Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatıldı mı? 2024 Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman bitiyor?
  3. 💥 3 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ 2024 | Kurban Bayramı SSK-Bağkur-Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ödeme günleri ne zaman? Emekli bayram ikramiye ödemesi sorgula!
  4. ZAMLI 2024 TEMMUZ MEMUR MAAŞ TABLOSU | 📌 Memur ve memur emeklisi Temmuz'da yüzde kaç zam alacak, 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu?
  5. EMEKLİ VE MEMUR HAZİRAN AYI MAAŞLARI bayramdan önce yatacak mı, ne zaman yatar? 📢 SSK, Bağ-Kur Haziran ayı emekli maaşları Kurban Bayramı öncesinde ödenecek mi?
  6. Muhbir filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Muhbir filmi nerede çekildi?
  7. YKS GÖZETMEN ÜCRETLERİ 2024 | YKS sınav görevlisi/gözetmen ücreti ne kadar oldu? Gözetmen ücretleri ne zaman yatacak, hesaplara yatırıldı mı?
  8. ZAM GELDİ! İSPARK ücretleri 2024: İSPARK ücretleri ne kadar oldu, saati ne kadar, tam gün ne kadar?
  9. Tom ve Jerry konusu ve oyuncuları: Tom ve Jerry filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?
  10. Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.