SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GREEN CARD BAŞVURUSU nasıl yapılır, ne zaman bitecek 2023? Green Card başvuru ekranı ve şartları...

Green Card başvurusu son günlerde araştırılan konular arasında yer alıyor. Green Card başvuru 4 Ekim tarihinde başladı. Başvuru yapacak olanlar başvuru şartları ve biteceği tarihi merak ediyorlar. Peki Green Card başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşte Green Card başvuru ekranı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MSÜ 2024 TERCİH SONUCU SORGULA: Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. POMEM SINAV SONUÇLARI pa.edu.tr 📌 31. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM (sözlü sınav) mülakat yerleri açıklandı mı?
  3. BU YIL KURBAN BAYRAMI ne zaman, hangi güne denk geliyor? 2024 Kurban Bayramı ayın kaçında, kaç gün kaldı?
  4. SURVİVOR FİNALGECESİ! 2024 Survivor All Star hangi tarihte bitiyor, şampiyon kim olacak? Final tarihi ve şampiyon adayları
  5. BİRİNCİ TRANSFER SEZONU başlangıç - bitiş tarihi 2024-2025 ⚽ İkinci transfer tescil dönemi ne zaman başlayacak ve bitecek?
  6. EURO 2024 BAŞLIYOR! 🏆UEFA EURO 2024 Türkiye maç takvimi ve gruplar! EURO 2024 fikstürü
  7. TAKSİM METROSU KAPALI MI, Taksim - Kabataş füniküler açık mı-kapalı mı? Taksim - Şişhane metro istasyonları neden kapalı, ne zaman açılacak?
  8. SAHİL GÜVENLİK UZMAN ERBAŞ ALIMI 2024 BAŞVURU SAYFASI! 300 uzman erbaş alımı sınav tarihi ve başvuru şartları
  9. AÖL SINAV TARİHLERİ 2024 MEB✍ Açık Lise 3. dönem sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖL Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman?
  10. FED FAİZ KARARI HAZİRAN 2024 ❗ ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı hangi gün açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.