SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GS-SPARTA PRAG MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? 🟡🔴Galatasaray-Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Sparta Prag maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında Sparta Prag'ı konuk edecek. İlk maçta avantajlı bir skorla sahadan ayrılmak isteyen Sarı Kırmızılı takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Peki Galatasaray-Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BU SENEKİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK, bu ayın maaşına mı eklenecek? Haziran 2024 Emekli Bayram ikramiyesi 3 Bin TL mi, kimler yararlanacak?
  2. MİLLİ YAS KAÇ GÜN, HANGİ GÜNLER? Milli yas nedir, ne demek? Milli yas ne zaman ilan edilir?
  3. ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 yayınlandı mı, nereden alınır? ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı tarihleri ne zaman?
  4. TV YAYIN AKIŞI 21 MAYIS 2024 | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi
  5. RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! BİM 21 Mayıs Salı aktüel kataloğunda bugün hangi ürünler satışa sunuldu? BİM 24 Mayıs Cuma kataloğunda yaz esintileri...
  6. İL İÇİ ATAMA TAKVİMİ: MEB öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmenlerin il içi atama sonuç tarihi...
  7. BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI; Beşiktaş-Trabzonspor ZTK final maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
  8. 2024 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE? Babalar Gününe kaç gün kaldı? Babalar Günü hediyesi ne alınır?
  9. Mayıs ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs enflasyon beklentisi ve 2024 enflasyon rakamları TÜİK
  10. 21 MAYIS SALI SON DEPREMLER SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde, saat kaçta oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.