SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNLÜK YOL ve YEMEK ÜCRETİ ZAMLANDI mı, ne kadar oldu? 2024 Yemek parası ne zaman açıklanır?

Çalışanlara yol ve yemek ücretleri, asgari ücret zammı ile beraber artış oldu mu? 2023 yılı Temmuz ayında yemek parası 110 TL, yol parası ise 56 TL olarak duyurulmuştu. İşveren tarafından çalışanlara günlük olarak ödenen yemek ve yol ücretleri 2024 zamlanı mı, yüzde kaç artacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 14 MAYIS 2024 DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA | Son Depremler AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  2. SURVİVOR OGEDAY SAKATLANDI MI? Survivor 2024 All Star Ogeday Girişken kimdir, yarışmaya devam edebilecek mi?
  3. ÖMER KERKEZ BİYOGRAFİSİ: Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kaç yaşında, nereli?
  4. iOS 17.5 yenilikleri: iOS 17.5 ile gelen özellikler neler?
  5. anadolu.edu.tr 📢 AÖF: Açıköğretim sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? AÖF sınav giriş yerleri belgesi yayımlandı mı, nasıl alınır?
  6. YENİ 📍 Bekçi alımı başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  7. 2024 SINAV HABERLERİ ✅ KPSS lisans başvurularında son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  8. Hastane randevusu nasıl onaylanır? Yarınki hastane randevusu nasıl iptal edilir? MHRS randevu saati onayı ve iptal etme adresi
  9. ALTIN KAÇ TL? GÜNCEL ALTIN FİYATLARI bugünkü grafik 14 Mayıs: Altın kaç TL, ne kadar oldu? Gram altın ne kadar?
  10. ŞABAN ATAŞ OLAYI SON DAKİKA MÜGE ANLI 14 Mayıs 2024 | Şaban Ataş'a ne oldu, bulundu mu, öldürüldü mü? Şaban Ataş olayında itiraf geldi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.