SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Haliç Akçatepe'nin yer aldığı ancak Tarık Akan'ın yer almadığı bölüm olan Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi, bu akşam televizyon ekranlarına izleyici ile buluşuyor. Serinin üçüncü filmi Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yılında çekildi. Bu bölümde kadroda Şevket Altuğ ve Ahmet Sezerel kaltıldı yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında, nerede çekildi?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 İOKBS BURSLULUK SINAVI sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bursluluk sonuçları için gözler MEB'de
  2. 14 MAYIS 2024 SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD/KANDİLLİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  3. KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2024 Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihleri: Bayram tatili toplam kaç gün, 9 gün mü?
  4. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA: Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?
  5. Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, başkan adayları kimler oldu? Aziz Yıldırım aday oldu!
  6. OKULLARIN KAPANMASINA KAÇ GÜN KALDI? Bu sene okullar ne zaman kapanacak? 👧🏻👦🏻 İlkokul, ortaokul, lise sınıfları ne zaman yaz tatiline başlayacak?
  7. SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyunu
  8. MÜGE ANLI SON DAKİKA KAYIP İNŞAAT USTASI ŞABAN ATAŞ OLAYI | Şaban Ataş öldürüldü mü? İtiraf geldi...
  9. 20 MAYIS TATİL Mİ, HANGİ GÜNE DENK GELİYOR? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ertesi günü 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi olacak?
  10. KAMUDA TASARRUF PAKETİ MADDELERİ: Kamuda tasarruf paketi içeriğinde hangi maddeler var, hangi sınırlamalar getirildi? Bakan Şimşek açıkladı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.