SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HAC E-DEVLET KESİN KAYIT EKRANI 🕋 Hac kesin kayıt işlemi nasıl yapılır, son tarih ne zaman?

Hac kuralarının çekilmesinin ardından kurada adı çıkan ve Hac ibadetini yerine getirmeye hak kazanan adaylar bugünden itibaren e-Devlet üzerinden kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Peki Hac kesin kayıt işlemi nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, tarih belli mi? 2024 LGS sınav sonuçları için gözler MEB'de: LGS tercihleri ne zaman yapılacak?
  2. 8-9 Haziran'da uygulanan YKS ne zaman açıklanacak? 2024 TYT - AYT - YDT aynı gün mü açıklanacak? Üniversite sınavı YKS sonuçları nereden öğrenilecek?
  3. Bayramda kargolar açık mı? 2024 Kurban Bayramı'nda kargolar çalışacak mı? Bayramda kargo gelir mi, kargo gönderilir mi?
  4. 2024 MİLLETLER LİGİ FİLENİN SULTANLARI PUAN DURUMU | Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı maç takvimi ve oluşan son puan durumu...
  5. BAYRAMDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin bayramdaki hava durumu
  6. Bayramda oruç tutulur mu? Kurban Bayramı'nda oruç tutmak ile ilgili ayet var mı? Bayram günlerinde oruç haram mı?
  7. POMEM sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 31. Dönem POMEM sözlü sınav (mülakat) yerleri açıklandı mı, mülakatlar ne zaman?
  8. KARNELER NE ZAMAN BASILACAK? 2024 Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek?
  9. Turnike programı ne yarışması, kim sunuyor? Turnike programı ne zaman başlıyor, hangi günler?
  10. 9. Yargı Paketi Son Durum 2024: Yeni yargı paketi maddeleri neler, Meclis'e geldi mi? 9. Yargı Paketi içeriği

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.