SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 HAC KURALARI NE ZAMAN? Ertelenen Hac kura çekiliş tarihi belli oldu mu, kuralar ne zaman çekilecek?

Hac kura tarihleri yoğun şekilde araştırılıyor. Ertelenen kura tarihleri hakkında bilgi almak isteyenler yoğun şekilde araştırma yapıyor. Peki Diyanet'ten duyuru var mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MSB KURA SONUÇ SAYFASI 2024: Milli Savunma Bakanlığı 1.829 sürekli işçi alımı sonuç ekranı (personeltemin.msb.gov.tr)
  2. ÖGG 109. DÖNEM SINAV TAKVİMİ EGM 2024 📍 Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı başvuru ve sınav tarihi ne zaman?
  3. GELİNİM MUTFAKTA bugün çeyrek altını kim kazandı? 23 Mayıs 2024 Bugün Gelinim Mutfakta midye böreği puan durumu tablosu
  4. SURVİVOR FİNAL TARİHİ 2024 🌴 2024 Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne kadar, ne olacak?
  5. GÖZLER TÜİK'DE! ENFLASYON RAKAMLARI 2024: Mayıs'a ait enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? Bu ayki enflasyon beklentisi
  6. KPSS GEÇ BAŞVURU BUGÜN SON >> KPSS Geç Başvuru Nasıl Yapılır? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?
  7. FİLENİN EFELERİ MAÇ TARİHLERİ TAKVİMİ 2024 🏐Milletler Ligi Filenin Efeleri maçları ne zaman, saat kaçta, nerede?
  8. Bu sene okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili hangi tarihte başlıyor? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? İşte 2024 karne günü tarihi!
  9. ATA AÖF: Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  10. GEÇİCİ VERGİ ÖDEMESİ 2024 GİB: Geçici vergi ödemeleri ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 2024 yılı 1. dönem geçici vergi ödeme tarihi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.