SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HALKA ARZ TARİHLERİ: Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?

Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip ediliyor. Yeni halka arz olacak şirketler listesi anbean sorgulanıyor. SPK onayı ile şirketler bir bir halka arz oluyor. Yatırım yapacaklar, ''Bu hafta yeni halka arz var mı?'' sorusuna yanıt arıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MİLLİ YAS NEDİR, ne demek? Milli yas ne zaman ilan edilir? 21 Mayıs 2024 Milli yas kaç gün sürecek, ne zaman bitiyor?
  2. FİLENİN SULTANLARI MİLLETLER LİGİ 2. HAFTA MAÇ TAKVİMİ 📍 2024 Kadınlar Milletler Ligi 2. hafta maçları ne zaman hangi tarihlerde oynanacak? Puan durumu ve fikstür...
  3. Kurban Bayramı için bayram ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında yatacak? Emekli Bayram ikramiyesi bu sene ne kadar, kimlere verilecek?
  4. BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! BİM 21-24 MAYIS AKTÜEL KATALOGLARI 📌 BİM'de bu hafta Salı ve Cuma günleri hangi ürünler satışa çıkacak? Şişme Bot, Deniz Yatağı, Çocuk Havuzu...
  5. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM 🔥 SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı...
  6. HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI: Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği ne zaman işlem görecek?
  7. ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURU TARİHİ 2024 ÖSYM TAKVİMİ: KPSS ortaöğretim ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  8. ZTK FİNALGÜNÜ 2024: Ziraat Türkiye Kupası final maçı bileti ne kadar? Beşiktaş - Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  9. KİRA ZAMMINDA SINIR KALKTI MI? Bakan Şimşek açıkladı! Konutlarda % 25 kira artış oranı uzatılacak mı, bitiyor mu?
  10. FENERBAHÇE'DE SEÇİM HEYECANI! FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ ne zaman, saat kaçta 2024? Fenerbahçe Olağan Kongre ve Başkanlık Seçimi tarihi ve adaylar...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.