SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BUGÜN HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ, okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi bugün okul var mı? Son dakika Hatay Valisi açıklama

Hatay'da okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Meteoroloji uyarılarının ardından Pazar günü Hatay'da yağış etkili oldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle şehirde zor anlar yaşandı. Peki, Hatay'da bugün okullar tatil edildi mi? Hatay Valisi Mustafa Masatlı son dakika açıklamasında bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? 2024 Survivor All Star Atlet Merve Aydın evli mi, boyu kaç, şampiyon oldu mu?
  2. ELEME DÜELLOSU | SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı elendi, adaya veda etti?
  3. CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024: En güzel, yeni, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri
  4. CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? 7 Haziran Cuma namazı saat kaçta kılınacak İstanbul, Ankara, İzmir? Cuma namazı kaçta, kaç rekat? Diyanet il il cuma namazı vakitleri
  5. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU | MSB 25 bin uzman erbaş alımı başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?
  6. Kanal D haberleri 📺 Aşk-ı Memnu ne zaman başlıyor, haftada bir bölüm mü olacak? 2024 Aşk-ı Memnu hangi günler, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı 6 Haziran 2024!
  7. EKŞİ ELMALAR KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Ekşi Elmalar filmi konusu nedir, oyuncuları kim ve nerede çekildi? 
  8. personel.meb.gov.tr son durum 👨🏻‍🏫 İl dışı tayin sonuçları açıklandı mı? MEB Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, ilişik kesme ne zaman?
  9. e-okul.meb.gov.tr sitesi 💻 e Okul giriş ne zaman kapanıyor? 2024 / 2. Dönem e okul sistemine devamsızlık ve notlar eklemede son gün hangi tarih?
  10. Bugünkü altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2024 Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları listesi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.