SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ VE DUASI | Hıdırellez Duası nasıl ve ne zaman yapılır? Dilek ne zaman dilenir?

Hıdırellez Günü duası ile ilgili detaylar merak ediliyor. Her yıl 5-6 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hıdırellez'de dilek dileyecek olan vatandaşlar, dilek dilerken hangi duaların okunacağını merak ediyor. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan olan Hıdırellez'de dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzündeki buluştukları gün Hıdırellez günü olarak kutlanır. Peki Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir, hangi dualar okunur?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EN YENİ 19 MAYIS MESAJLARI & MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN TÜRK GENÇLİĞİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLERİ 🌜⭐ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri (2-3-4 kıtalık)
  2. ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA REKOR İKRAMİYE! Çılgın Sayısal Loto (18 Mayıs) çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar...
  3. FİLENİN SULTANLARI'NIN RAKİBİ İTALYA! Türkiye İtalya 2024 Milletler Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-İtalya maçı canlı yayın bilgileri
  4. BİM 21-24 MAYIS YENİ AKTÜEL KATALOGLARI | BİM'de önümüzdeki hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Kahve Makinesi, 2,5 l Çelik Termos, Çocuk Havuzu, Deniz Yatağı...
  5. KIRIMLI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kırımlı filmi kaç yılında çekildi, gerçek hikaye mi? İşte oyuncu ve karakterler...
  6. Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Allah Yazdıysa Bozsun filmi kaç yılında çekildi?
  7. FİLENİN SULTANLARI PUAN TABLOSU 🏐 2024 Kadınlar Milletler Ligi puan durumu sıralaması! Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç?
  8. KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 🔥 3 BİN TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? SSK, Bağ-Kur ödeme günleri...
  9. TOPLU ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs yarın toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde 19 Mayıs toplu taşıma (otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, başknetray, izban) ücretsiz mi?
  10. BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI MI? 👵🏻👴🏻 Kurban'daki 3 BİN TL'LİK Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024 Emekli Bayram ikramiyesi kimlere verilecek?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.