SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İBB BURS SONUÇLARI SORGULAMA nasıl yapılır? Burs ödemeleri yapıldı mı? 2023 İBB Burs sonuçları açıklandı!

İBB burs sonuçları açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere sunulan eğitim yardımı başvuru sonuçlarının açıklandığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından duyuruldu. Adaylar sonuçlarını elektronik ortamda sorgulayabilecek. Peki, İBB burs sonuçları nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ais.osym.gov.tr ✅ DGS SINAV GİRİŞ YERLERİ 2024 AÇIKLANDI: ÖSYM duyurdu! DGS sınav giriş belgesi tıkla sorgula
  2. SERİNLETEN KATALOG! BİM 14 HAZİRAN KATALOĞU YARIN SATIŞTA! 🔥 BİM 14 Haziran Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Ayaklı Vantilatör, Klima, Kavurma Sacı, Karnıyarık Tencere...
  3. SON GÜNCEL DURUM >> 13 - 14 Haziran'da maaşlar yatar mı? Bugün veya yarın memur ve emekli maaşları ödenir mi? Maaşlar bayramdan önce yatacak mı?
  4. SINAV HABERLERİ ✍🏻 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı haberlerinde son güncel durum! İşte YKS: TYT - AYT - YDT sonuç tarihi...
  5. BAŞVURULAR SONA ERDİ! ALES/2 ne zaman, ayın kaçında yapılacak?
  6. BAYRAM ÜCRETSİZ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER 2024: Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi yollar ücretsiz?
  7. AREFE GÜNÜ BORSA açık mı, borsa arefe günü kaçta kapanıyor? Borsa bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılacak?
  8. AREFE GÜNÜ ECZANELER açık mı, kapalı mı? 2024 arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı ve arefe günü eczane çalışma saatleri
  9. IKEA ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: IKEA bayramda saat kaçta açılıyor/kaçta kapanıyor? IKEA bayramda ve Pazar günü açık mı?
  10. Kira yardımı bitti mi? AFAD kira yardımı Haziran ayı ne zaman yatacak? Depremzede kira desteği son ödeme tarihi...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.