SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İKLİM TAMKAN kimdir? Fırat Tanış'ın eski sevgilisi İklim Tamkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Oyuncu Fırat Tanış ile bir süre birlikteliği olan İklim Tamkan'ın hayatı öne çıkan konulardan. Tamkan, piyanist ve besteci olarka başarılı eserlere imza atıyor. Konservatuvar eğitimi aldı. Peki, İklim Tamkan aslen nereli, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Gelinim Mutfakta'da bugün piliç topkapıyı hangi gelin güzel pişirdi? 15 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta yarışmasında hangi gelin kazandı?
  2. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 📌 Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri hangi tarihlerde hesaplara yatacak? SSK/Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
  3. SSK/BAĞ-KUR TEMMUZ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI 2024 | Temmuz 2024 emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak, refah payı artışı yapılacak mı?
  4. DGS BAŞVURU EKRANI ÖSYM GİRİŞ: Dikey Geçiş Sınavı DGS sınavı ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu için son tarih
  5. KPSS LİSANS BAŞVURULARI BUGÜN 23.59'DA sona erecek! 2024 KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  6. AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU? 2024 AÖF Bahar Dönemi finalleri için sınav giriş belgesi açıklandı mı, sınavlar ne zaman, kaç gün kaldı?
  7. 2024 BURSLULUK SINAVI sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bursluluk sonuçları için geri sayım...
  8. Öğrencilerin ve çalışanların gündeminden düşmüyor! 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? Bu sene 20 Mayıs tarihi resmi tatil mi sayılacak?
  9. ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Gözler Temmuz 2024 asgari ücret zammında
  10. Kirada yüzde 25 zammı kaldırılacak mı? Yüzde 25 sınırı bitti mi, devam edecek mi? Kira artış oranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.