SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2024 ILGIN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Ilgın Seçim Sonuçları ve Oy Oranları

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Konya Ilgın Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ilgın ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Konya Ilgın Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR ŞAMPİYONU 2024 BELLİ OLDU! 🏆 SURVİVOR ŞAMPİYON KİM OLDU? Survivor All star 2024 finalini kim kazandı, hangi yarışmacı birinci oldu? Ogeday, Batuhan, Seda, Nefise hangisi şampiyon oldu?
  2. FİNALİST 🏃‍♂️ SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 finalisti Ogeday Girişken nereli ve kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı?
  3. SURVİVOR FİNAL ÖDÜLÜ NE KADAR 2024? Survivor All Star şampiyonu ne kadar alacak, birinciye kaç TL verilecek?
  4. CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024: En güzel, yeni, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri
  5. CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? 14 Haziran Cuma namazı saat kaçta kılınacak İstanbul, Ankara, İzmir? Cuma namazı kaçta, kaç rekat? Diyanet il il cuma namazı vakitleri
  6. EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ? 🔥 Memur ve emekli maaşları bayram öncesi banka hesaplarına yatacak mı? SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ödeme tarihleri!
  7. MEMUR ZAMMI 5 AYLIK ENFLASYON FARKI! 🔥 Temmuz 2024 Memur ve memur emeklisi maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Polis, Öğretmen, Hemşire, Şube Müdürü zamlı maaş tablosu...
  8. FİNALİST🏃‍♀️ SURVİVOR NEFİSE KİMDİR, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 finalisti Nefise Karatay kaç yaşında, İnstagram hesabı ne ve şampiyon oldu mu?
  9. SURVİVOR SEDA KİMDİR, ŞAMPİYON MU OLDU? Survivor All Star 2024 Seda Ocak kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?
  10. BAYRAM ÜCRETSİZ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER 2024 | Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi yollar ücretsiz?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.