SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro durakları neler? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu nerede, ücreti ne kadar?

Kağıthane- İstanbul Havalimanı metrosunun açılışı ardından son gelişmeler de merakla araştırılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının açılış tarihini duyurmuştu. Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşrifi ile açılan Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında sorular peş peşe geliyor. İstanbul Havalimanı metrosu durakları, isimleri neler? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu ücreti ne kadar? İşte M11 metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ENFLASYON RAKAMI 2024 SON DAKİKA: TÜİK Nisan ayı enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TÜFE beklentisi
  2. DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD: Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  3. CUMA NAMAZI KAÇ REKAT, NASIL KILINIR? Diyanet cuma namazı kılınışı ve okunacak dualar
  4. THY EMLAK KONUT KURA TARİHİ SON DAKİKA | THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman, saat kaçta? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  5. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 sorgulama (5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf): İOKBS bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. KPSS Lisans başvuru ekranı açılıyor! KPSS başvuru ücreti kaç TL? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru ve sınav tarihleri ne zaman başlayacak?
  7. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON TABLO! SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  8. KURBAN BAYRAMI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ: Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Kurban Bayramı ikramiyesi erken yatar mı?
  9. KİRA ARTIŞ ORANI MAYIS 2024 🏠 İş yeri ve konut kira zam oranı ne zaman belli olacak? Bu ayki TEFE TÜFE kira artış oranı kaç olur?
  10. NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.