SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İstanbulkart kişiselleştirme nedir, nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi ekranı ücretli mi, ne işe yarar, neden yapılır?

İstanbulkart kişiselleştirme ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İstanbullu vatandaşlar, toplu taşımada kullandığı İstanbulkartlarını kişiselleştirmesi gerekiyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması gereken işlemler yoğun ilgi görüyor. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nedir, nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi ekranı ücretli mi, ne işe yarar, neden yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SINAV HABERLERİ ÖSYM YKS SORULARI VE CEVAPLARI 2024 (YKS soru kitapçığı): ÖSYM YKS soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı? Ne zaman açıklanacak?
  2. YKS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI GÖZLER ÖSYM'DE: YKS OTURUMLARI (TYT-AYT-YDT) sonuçları ne zaman açıklanır, hangi tarihte?
  3. Yavuz Yörükoğlu öldü mü? Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu kimdir, kaç yaşındaydı?
  4. 8 HAZİRAN DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER: AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  5. BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ 2024: Babalar Günü ne zaman, hangi Pazar kutlanacak? Babalar Günü'ne kaç gün kaldı?
  6. 2024 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, ne zaman açıklanacak? 2024 YKS Üniversite sınavı sonuç sorgulama nasıl, nereden yapılacak? ÖSYM AİS YKS sorgulama ekranı
  7. BUGÜN NE SINAVI VAR? Bugün sınav var mı? 8 Haziran Cumartesi - 9 Haziran Pazar hangi sınav var? YKS bu hafta sonu mu?
  8. EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ SON DAKİKA 💥SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) gün gün bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
  9. Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kimler kurban kesebilir? Diyanet yayınladı...
  10. BAYRAMA KAÇ GÜN KALDI, HANGİ GÜN KUTLANACAK? Kurban Bayramı tatili kaç günlük oldu, 9 mu? 2024 Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün başlıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.