SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KARABÜK DEPREM RİSK HARİTASI: Karabük fay hattı üzerinde mi?

Türkiye genelinde yaşanan depremler nedeniyle vatandaşlar yaşadıkları bölgenin fay hattı üzerinde yer alıp yer almadığını sorguluyor. AFAD 81 il kapsamında deprem risk raporu hazırladı. Olası bir depremde yaşanabilecekler ve alınması gereken önlemleri içerisinde bulunan rapora göre Karabük'ten fay hattı geçiyor mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 💥 KURBAN BAYRAMI 3 BİN TL Emekli bayram ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak?
  2. SINAV HABERLERİ: YKS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? (TYT-AYT-YDT) YKS sınav yeri sorgulama: YKS Üniversite sınavı tarihi
  3. 2024 LGS SINAVI NE ZAMAN YARIN MI (2 Haziran)? Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavı kaç oturum? İlk oturum saat kaçta başlayacak?
  4. 2 Haziran yarın toplu taşıma ücretsiz mi? LGS günü otobüs, metro, vapur, Marmaray bedava mı?
  5. ATA AÖF FİNAL SINAVı SORU VE CEVAPLARI 2024 💻 Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. SURVİVOR ALL STAR'DA BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Survivor'da 3. ve 4. eleme adayları kim oldu, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları...
  7. MAAŞ HABERLERİ: MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? (Kurban Bayramı)💸 2024 Haziran ayı emekli ve memur aylıkları bayramdan önce erken ödenir mi?
  8. POMEM SINAV SONUÇLARI pa.edu.tr 📌 31. Dönem POMEM mülakatları ne zaman? POMEM (sözlü sınav) mülakat yerleri açıklandı mı?
  9. EURO 2024 BAŞLIYOR! 🏆UEFA EURO 2024 Türkiye maç takvimi ve gruplar! EURO 2024 fikstürü
  10. SURVİVOR FİNALGECESİ! 2024 Survivor All Star hangi tarihte bitiyor, şampiyon kim olacak? Final tarihi ve şampiyon adayları

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.