SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KAYMAKAMLIK KURSU KURA SONUÇLARI nereden açıklanacak? Kaymakam ataması ve 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları...

Kaymakamlık kursu kurası ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. 108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura töreni bugün gerçekleştiriliyor. Kura sonuçları için kuraya giren adaylar tarafından araştırılıyor. Peki 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları nasıl öğrenilir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI: Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği ne zaman işlem görecek?
  2. ZTK FİNAL GÜNÜ 2024: Ziraat Türkiye Kupası final maçı bileti ne kadar? Beşiktaş - Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  3. LGS SINAV YERLERİ İÇİN GÖZLER MEB'DE! 2024 LGS'ye kaç gün var? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuç tarihi...
  4. DGS TARİHİ 2024 ÖSYM ✍ DGS geç başvuru ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç günü...
  5. BAYRAM HABERLERİ 📍 BU YILKİ KURBAN BAYRAMI GÜNLERİ DİYANET || 2024 Kurban Bayramı'nın 1. günü ne zaman? Bayrama kaç gün var, bayram tatili 9 gün mü? Arefe günü ve Kurban Bayramı tarihleri...
  6. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAV YERİ SORGULAMA (aosogrenci.anadolu.edu.tr) 2024 💻 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  7. FORMULA 1 (F1) YARIŞ PROGRAMI TAKVİMİ 2024 🏎 Formula 1 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 yarışı nereden izlenir?
  8. YKS (TYT-AYT-YDT) SINAV YERİ GÖRÜNTÜLE ÖSYM ✍ YKS ne zaman, hangi gün? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  9. 21-24 MAYIS BİM AKTÜEL KATALOĞU 🔥 BİM'de 21 Mayıs Salı/24 Mayıs Cuma hangi ürünler satışa sunulacak? Şişme Bot, Deniz Yatağı, 4'lü çeyiz seti...
  10. 150 bin TL evlilik kredisi ödeme günü! Faizsiz evlilik kredisi ne zaman yatıyor? Evlilik kredisi başvuru şartları ve başvuru ekranı...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.