SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YÜZDE 25 KİRA ARTIŞ ORANI sınırı kalkıyor mu? Bakan Tunç'tan açıklama! % 25 kira zam sınırı uzatıldı mı?

Kira artış oranlarına getirilen yüzde 25 zam sınırı 2022 Haziran ayında yürürlüğe girmişti. Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren kira zam sınırı son olarak uzatılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan kira artış sırını açıklaması geldi. Peki, kira artış oranı yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 3 BİN TL'LİK Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024 Emekli Bayram ikramiyesi kimlere verilecek?
  2. 19 MAYIS MESAJLARI & ATATÜRK'ÜN TÜRK GENÇLİĞİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLERİ 🌜⭐ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri (2-3-4 kıtalık)
  3. DİYANET PAYLAŞTI 🐂 Kurban Bayramı ne zaman? 2024 Kurban Bayramı ayın kaçında, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
  4. Yeni deprem mi oldu? 📊 Son depremler Türkiye > Son dakika deprem haberleri! Nerede ve kaç şiddetinde deprem oluştu?
  5. TOPLU ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?
  6. 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? Özel sektöre ve işçilere 19 Mayıs resmi tatil mi? Yarın iş var mı, yok mu? İşte 2024 Resmi tatiller
  7. 2024 Yılının Babalar Günü ne zaman, hangi gün? 👨‍👧 Bu sene Babalar Günü hangi tarihte kutlanacak?
  8. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak?
  9. 20 MAYIS 2024 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? MEB ve YÖK'ten açıklama var mı? 20 Mayıs okullar ve üniversiteler resmi tatil mi? İşte son güncel durum
  10. İŞTE YENİ PROGRAM 🎉 Bu seneki 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? İstanbul'da 19 Mayıs etkinlikleri, konserleri, gösterileri kutlama programı 2024

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.