SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KPSS TERCİH SONUÇ DUYURUSU GELDİ Mİ? KPSS-2023/1 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM'den beklenen tarih...

KPSS-2023/1 tercihlerinin sona ermesiyle birlikte sonuç tarihleri aratılmaya başlandı. Ynei hafta ile birlikte KPSS-2023/1 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu sıklaşıyor. İşte ÖSYM tarafından KPSS sonucu için beklenen tarih...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. RESMİ TATİL HABERLERİ 🎈 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil mi? 19 Mayıs tatil mi, 2024 Resmi tatiller listesinde var mı?
  2. 19 Mayıs dershaneler tatil mi? 19 Mayıs kurslar (müzik, tiyatro, dil, spor vs) resmi tatil mi? İşte 19 Mayıs 2024 Pazar günü hakkında bilinmesi gerekenler
  3. 18 Mayıs müzeler ücretsiz mi? Müzeler Haftası 2024 ne zaman başlıyor, hangi gün bitiyor? 📍 Müzeler haftasında müzeler saat kaça kadar açık olacak?
  4. 19 Mayıs etkinlikleri nerede, saat kaçta? İstanbul'da 19 Mayıs etkinlikleri, konserleri, gösterileri kutlama programı 2024
  5. BELLİ OLDU ❗ İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 💻 T.C. Kimlik no, Doğum Tarihi, Güvenlik kodu ile Bursluluk sınav sonucu öğrenme ekranı >> İOKBS burs ücreti ne kadar, burslar ne zaman yatacak?
  6. AÇIKLANDI! 💥 MEB 2024 BURSLULUK İOKBS SONUÇLARI AÇIKLANDI! MEB.GOV.TR Burslululuk (İOKBS) sonuç sorgulama ekranı
  7. AÇIKLANDI: BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı, nasıl sorgulanır? (meb.gov.tr)
  8. TÜRKİYE-İTALYA MİLLETLER LİGİ VOLEYBOL MAÇI 🏐 Filenin Sultanları İtalya karşısında! Türkiye-İtalya 2024 VNL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  9. ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs Pazar toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  10. GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 👰🏻 Seda, Damla, Arife, Zeynep arasından hangi gelin gitti? 17 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu çeyreği aldı, bu hafta hangi gelin 10 bileziği kazandı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.