SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SIRADAKİ KPSS 2024 ÖN LİSANS / ORTAÖĞRETİM BAŞVURU TARİHİ: ÖSYM KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavı ne zaman, hangi tarihte?

KPSS için ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki adaylar, sınav tarihlerini öğrenmek için bekleyiş içerisinde. ÖSYM'nin yayımladığı takvim sınava girecek adayların araştırma konusu. 2024 KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavları ne zaman yapılacak? sorularının yanıtları araştırılıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 EKPSS ÖSYM SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR! 📍 EKPSS sınav sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak? ÖSYM EKPSS 2024 sonuç sorgulama ekranı
  2. Özyaşar halka arz kaç lot veriyor? Özyaşar Tel ve Galvanizleme katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
  3. BAYRAM NE ZAMAN? 2024 BAYRAM TARİHLERİ 🐏 KURBAN BAYRAMI 2024 BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHİ! Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün olacak?
  4. Gözler banka hesaplarında! 🏧 3.000 TL Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatar? 3.000 TL Emekli Bayram ikramiyesi kimlere verilecek? İşte son durum
  5. 2024 LGS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? MEB LGS sınav yerleri belli oldu mu? LGS'ye kaç gün kaldı?
  6. A101 ALDIN ALDIN 23 MAYIS KATALOĞU | A101 23 Mayıs aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var?
  7. 29 Mayıs ne günü? 29 Mayıs tatil mi, İstanbul'da Çarşamba günü okullar tatil mi?
  8. SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Son depremler listesi
  9. 3 BİN LİRALIK BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENDİ Mİ? 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi kimlere verilecek?
  10. Aile Destek Programı bitti mi, uzatıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman bitecek?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.