SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ERİŞİME AÇILDI | ÖSYM tarafından KPSS önlisans sınav yerleri paylaşıldı! İşte KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı....

KPSS Önlisans sınavı ÖSYM tarafından kısa süre sonra düzenlenecek. Bir yandan sınav hazırlıkları sürerken bir yandan da sınav yerleri öğrenilmeye çalışılıyor. Bu nedenle de "KPSS Önlisans sınav giriş belgesi açıklandı mı, sınav yerleri ne zaman duyurulacak?" sorusu sıkça geliyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. LGS SINAV YERLERİ MEB: 2024 LGS'ye kaç gün var? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuç tarihi...
  2. KİRADA 25 SINIRI KALKTI MI? Bakan Şimşek kira zam sınırında son durumu açıkladı! Konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uzatılacak mı, bitiyor mu?
  3. Fenerbahçe Başkanlık Seçimi ne zaman, saat kaçta 2024? Fenerbahçe Olağan Kongre ve Başkanlık Seçimi tarihi ve adaylar...
  4. SON DEPREMLER SON DAKİKA BUGÜNKÜ: AFAD/Kandilli Deprem mi oldu? Son Depremler Listesi en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
  5. KABİNE TOPLANIYOR! KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Gözler Kabine Toplantısı kararlarında
  6. İBRAHİM REİSİ KİMDİR? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi öldü mü? Hayatı ve siyasi kariyeri hakkında merak edilenler...
  7. CANLI TAKİP ALTIN FİYATLARI 20 MAYIS: Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Gram altın yükseldi mi, bugün kaç lira oldu?
  8. HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI: Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği ne zaman işlem görecek?
  9. AÖF FİNAL SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE: 2024 Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman, saat kaçta?
  10. YKS TARİHİ (TYT-AYT-YDT)✍ ÖSYM YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.