SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İşte o "Canavarlar"... Küçükken korkutulduğumuz, büyüdüğümüzde korkutmak için anlattığımız

Türklerin İslamiyet öncesi ve sonrası tabiatüstü varlıklara karşı bakış açısı oldukça çarpıcı. İşte hayatımızın her alanında varlıklarını farkında olmadan kabul ettiğimiz, toplumsal hafızamızın derinliklerinde yatan o 'korkunç' canavarlar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi ne zaman, saat kaçta? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  2. KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi) başvurusu ne zaman, saat kaçta, nasıl yapılır, KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim (lise) DHBT başvuru tarihleri ne zaman, hangi gün?
  3. YENİ BÖLÜM 📺 Gelinim Mutfakta 2 Mayıs 2024 puan durumu | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek aldı?
  4. YENİ DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne kadar? 2024 Dikey Geçiş Sınavı tarihi...
  5. GÖZLER TÜİK'TE! NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI | TÜİK Nisan ayı enfllasyon oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon beklentisi aylık yüzde kaç?
  6. KOTON HALKA ARZ alınır mı, kaç lot verir, kaç tl? Koton halka arz tarihleri (HALKA ARZ 2024)
  7. ALTIN FİYATLARI CANLI 2024 | Son dakika altın fiyatları ne kadar, kaç tl? Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı
  8. EMEKLİ TEMMUZ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024 | 4 aylık enflasyon yüzde kaç oldu? SSK, Bağ-Kur emekli Temmuz maaş zammı yüzde kaç olacak?
  9. MEMUR 4 AYLIK ENFLASYON FARKI 2024 | Memur 2024 Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? 4 aylık memur enflasyon farkı ne zaman netleşecek?
  10. Son dakika yeni deprem haberleri 📊 Deprem mi oldu? Depremin konumu neresi, şiddet seviyesi kaç? 2 Mayıs 2024 son depremler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.