SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

e-DEVLET KYK BURS BAŞVURU ekranı açıldı mı 2022 / 2023? || GSB açıklaması bekleniyor! KYK burs başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?

KYK burs başvurusu için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz yıl KYK burs başvuruları kasım ayında alınmıştı. Bu yıl yine kasım ayının gelmesiyle beraber üniversite öğrencileri KYK burs ve kredi başvuru tarihleri ile burs ücretlerini araştırmaya başladılar. Peki KYK burs başvuruları ne zaman yapılacak, e-Devlet başvuru ekranı açıldı mı 2022?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İLK GİTME ADAYI! Survivor'da dün haftanın 1. dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor haftanın ilk eleme adayı belli oldu...
  2. 2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 2024: MEB 2. dönem 2. yazılı sınavlar ne zaman?
  3. THY EMLAK KONUT KURA SONUÇLARI SORGULAMA T.C İLE🏠Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekimi sonuç ekranı açıldı mı? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi sonuçları açıklandı mı?
  4. THY KABİN MEMURU ALIMI 2024 BAŞVURU SAYFASI: THY tecrübesiz kabin memuru alımı başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
  5. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 (5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf) MEB: İOKBS bursluluk sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. 31. DÖNEM POMEM SINAV YERİ pa.edu.tr 📍 31. dönem POMEM parkur talimatı! Polislik sınavı ne zaman, parkur kaç saniye, nasıl olacak?
  7. KOÇ METALURJİ HALKA ARZ TARİHLERİ ne zaman? Koç Metalurji halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  8. MSÜ TERCİH EKRANI 👩‍💻2024 MSÜ tercih son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
  9. ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ ne zaman, hangi bankalarda var? Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  10. KURBAN BAYRAMI BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 💸 Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi erken yatar mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.