SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÖZLER GSB'DE! KYK burs ve kredi başvuru tarihleri açıklandı mı? KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman alınır?

Üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren KYK burs ve kredi başvuruları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Üniversite öğrencileri için önemli bir gelir kaynağı olan KYK burs ve kredi ücretleri her yıl belli bir dönem içerisinde alınıyor. Peki KYK burs ve kredi başvuruları bu yıl hangi tarihte alınacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM TATİLİ HABERLERİ 2024 📢 Bu seneki Kurban Bayramı'nda kaç gün bayram tatili kullanılacak? Bayram tatiline 20-21 Haziran da dahil edilecek mi?
  2. MAAŞLAR BU AY ERKEN YATAR MI? Bu ay emekli ve memur maaşları birkaç gün önceden hesaba yatırılır mı?
  3. SON DEPREM HABERLERİ BUGÜNKÜ | Deprem Listesi: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Kandilli/AFAD son depremler
  4. HOROZ LOJİSTİK KAÇ LOT VERDİ? Horoz Lojistik halka arz sonuçları açıklandı mı? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?
  5. Haziran'daki ÖGG sınav giriş belgesi nasıl alınır? Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı ne zaman?
  6. Yeni 20 Bin Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? 20 Bin öğretmen atamasında sözlü sınavlar ne zaman?
  7. KABİNE HABERLERİ | Kabine Toplantısı Gündem Konuları: Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman, saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında
  8. LGS SONUÇLARI NE ZAMAN, ayın kaçında açıklanacak? 2024 MEB Liselere Geçiş Sistemi LGS sınav sonuçları sorgulama
  9. TEMMUZ 2024 ZAMLI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞ TABLOSU! Temmuz 2024 emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Memur 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu?
  10. FATMA KARANFİL KİMDİR, kaç yaşındaydı? Fatma Karanfil'in gençliği ve rol aldığı dizi filmler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.