SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

LGS 2. nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil tercih başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

LGS 2. nakil tercih başvuruları alınmaya devam ediyor. 1. nakil tercih sonucuna göre herhangi bir kuruma yerleşemeyen adyalar 2. nakil tercih başvurularını 5 Ağustos tarihine kadar gerçekleştirebilecek. MEB tarafından LGS 2. nakil tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih duyurulurken adaylar sonuçları merak ediyor. Peki LGS 2. nakil tercih sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu ayki FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 💵 2024 Nisan FED faiz kararı toplantısı hangi gün, bugün mü, yarın mı?
  2. osym.gov.tr ekranı 💻 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ NEDİR? Dikey Geçiş Sınavı 2024 takvimi hazırlandı! DGS ne zaman?
  3. 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DURUM | Öğretmen atama sayısı açıklandı mı, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? Gözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi!
  4. GRAM ALTIN FİYATI ŞU AN KAÇ TL? ✅ 29 Nisan 2024 Haftanın ilk gününde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları
  5. LİLA KAĞIT HALKA ARZ TARİHLERİ | Lila Kağıt hangi tarihlerde halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?
  6. KPSS 2024 SINAV & BAŞVURU TAKVİMİ ÖSYM> KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru tarihleri ve sınav tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  7. YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ 29 NİSAN - 5 MAYIS | Bu hafta halka arz var mı, halka arz olan şirketler listesi: Koton Mağazacılık, Lila Kağıt...
  8. 30 Nisan yarım gün mü, 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı okullar, üniversiteler, ofisler, fabrikalar resmi tatil mi?
  9. Mayıs celbi ne zaman açıklanacak? Askerlik yerleri ayın kaçında belli olacak? MSB askerlik mayıs sınıflandırma sonucu sorgulama
  10. SON AÇIKLANAN DEPREMLERİN KONUMU VE ŞİDDETİ >> Az önceki deprem nerede ve kaç şiddetinde oldu? AFAD ve Kandilli'den son dakika son depremler listesi 29 NİSAN 2024

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.