SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2024 📌 MEB LGS sınav giriş yerleri açıklandı! LGS sınavı ne zaman yapılacak, kaç gün kaldı?

LGS 2024 sınav giriş yerleri MEB tarafından açıklandı. 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atama işlemi tamamlandı. Peki LGS MEB sınav giriş belgesi nereden ve nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kim Milyoner Olmak İster'de Fenerbahçe sorusu nedir? Yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'de Fenerbahçe sorusuna ne cevap verdi, kaç para kaybetti?
  2. Yerel Haberler...Bayramlık hava durumu listesi 🌞 Hava durumu: İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin bayram boyunca hava durumu
  3. SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 🎉16 Haziran 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları
  4. Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı! 16 Haziran Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı
  5. Yol Haberleri 🚗 Trafik yoğunluk haritası: ibb.gov.tr | Trafik yol durumu canlı takip
  6. KURBAN HABERLERİ >> BAYRAM MESAJLARI 2024: En güzel, farklı, yeni, çiçekli, anlamlı, kurumsal Kurban Bayramı tebrikleri bayram mesajları/sözleri
  7. Biyografi 📌 Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Erbil'in hayatı
  8. SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ SON DEPREMLER: Son dakika deprem haberleri! Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  9. 2024 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 Lise tercihleri ne zaman başlayacak?
  10. SINAV HABERLERİ📌 YKS 2024 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, ne zaman açıklanacak? Üniversite Sınavı (TYT-AYT-YDT) sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM tarih verdi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.