SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

LİLA KAĞIT HALKA ARZ! Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?

Yeni hafta ile birlikte SPK'dan onay alan ve halka arz olacak şirketler belli oldu. Bu şirketler arasında Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş'de yer alıyor. Yıllık 271 bin ton kağıt üretimine sahip olan Lila Kağıt'ın Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı halka arz başvurusu onaylanırken halka arz detayları da netleşti. Lila Kağıt Halka arz işlemleri hakkında yatırımcı dağıtılacak lot sayısı ve hisse kodu gibi bilgileri merak ediyor. İşte Lila Kağıt Halka arz hakkında merak edilenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÖF SINAV YERLERİ DUYURULDU MU? 2024 AÖF Bahar Dönemi finalleri için sınav giriş belgesi açıklandı mı, sınavlar ne zaman, kaç gün kaldı?
  2. SERVİSLER KALKTI MI, Memur için servisler kalkıyor mu? 2024 Kamuda Tasarruf Paketi: Kamuda servisler kalkacak mı?
  3. Yeni Bekçi alımı başvurusu ne zaman, bekçilik başvuru şartları nedir? 👮🏻‍♂️ 2024 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği ile ilgili yeni duyuru var mı?
  4. GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı?
  5. 2024'ün KPSS lisans başvurularında son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  6. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ ✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  7. 15 MAYIS DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA BUGÜNKÜ | Son Depremler Listesi AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  8. ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  9. TRANSFER ve TESCİL DÖNEMİ 2024-2025 TFF ⚽1. transfer dönemi ne zaman başlıyor, bitiyor? Yaz transfer sezonu başlangıç ve bitiş tarihleri
  10. YALAN DİZİSİ NE ZAMAN, hangi gün başlıyor? Yalan dizi oyuncuları ve konusu! Yalan oyuncu kadrosu...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.