SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2022-2023 Lise kayıtları ne zaman, nasıl yapılacak? MEB lise kayıt tarihleri

Lise nakil süreci devam ediyor. Liselerin 2. nakil tercih sonuçları da açıklandı. Şimdi gözler lise kayıt tarihlerinde. MEB lise kayıtları için tarihi açıkladı mı? Öğrenciler, LGS ardından kayıt ve nakil süreçlerini takip ediyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları!
  2. AŞURE GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Aşure günü hangi ay, ayın kaçında? Muharrem ayı ne zaman başlıyor?
  3. SON DAKİKA! 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 2024? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metrobüs, tramvay, metro, marmaray, başkentray, İZBAN bedava mı olacak?
  4. ATA AÖF VİZE SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı
  5. BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? 🏫 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler hangi gün verilecek?
  6. AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024 | AÖF sınavları ne zaman? 2024 AÖF Bahar Dönemi vize - final sınav tarihleri
  7. YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? YKS sınav yerleri sorgulama
  8. ANNELER GÜNÜ 2024 NE ZAMAN, HANGİ GÜN? 💐 Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, Mayıs'ın kaçında kutlanacak?
  9. MSÜ TERCİH YAPMA EKRANI 2024 | MSÜ Hava, Kara, Deniz Harp Okulu tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır? MSÜ tercih kılavuzu yayımlandı!
  10. Yeni deprem mi oldu, en son deprem nerede, kaç büyüklüğünde meydana geldi? AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden son depremler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.