SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MARMARA DENİZİ BATAN GEMİ SON DURUM; Marmara Denizi'nde gemi neden battı, mürettebat kurtarıldı mı, son durum nedir?

Marmara Denizi, İmralı Adası'nın yakınlarında kargo gemisinin batmasının ardından konuya ilişkin araştırmalar hız kazandı. Marmara Denizi'nde batan gemiye ilişkin, kargo gemisinde yer alan 6 mürettebatın kurtarılıp kurtarılmadığı ve kimlikleri merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Marmara Denizi'nde batan gemideki 6 Türk mürettebatın kimlikleri belli oldu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR NEFİSE KİMDİR? Survivor All Star Nefise Karatay kaç yaşında ve aslen nereli?
  2. BİYOGRAFİ 📌 Seda Ocak kimdir, kaç yaşında? Survivor Seda Ocak eşi kim, çocukları var mı?
  3. SURVİVOR 3. VE 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu ve kolyeyi kim kazandı?
  4. SON DAKİKA YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ 5 HAZİRAN AFAD/KANDİLLİ: HATAY'DA Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  5. SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 Ogeday Girişken nereli ve kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı?
  6. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU: MSB 25 bin uzman erbaş alımı başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?
  7. E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR? Bu dönem e-Okul ne zaman, hangi gün kapanacak? MEB 2. dönem not ve devamsızlık girişi hangi tarihte bitecek? e-Okul VBS giriş ekranı!
  8. 2024 TEMMUZ ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM | Yeni asgari ücret ne kadar, asgari ücrete ek zam gelecek mi? Net/Brüt asgari ücret 2024
  9. EMEKLİ/MEMUR MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI | Memur Temmuz maaş zammı yüzde kaç olacak? Emekli maaş zammı tahmini ve zamlı maaş tablosu!
  10. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI! EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ ödeme tarihleri belli oldu! 3 bin TL SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.