SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Masterchef Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli?

Masterchef All Star, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Masterchef'ye yerlan jüri üyelerinden biri ise Somer Sivrioğlu'dur. Masterchef'in sevilen jüri üyelerinden olan Somer Şef'in yaşamı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Masterchef Somer Şef kimdir, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA BAŞVURUSU TIKLA (ilkatama.meb.gov.tr) 📌 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuru şartları neler? Sözleşmeli öğretmen ataması kontenjanı
  2. DGS tarihi 2024✍ DGS geç başvuru ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç günü...
  3. LGS SINAV YERLERİ İÇİN BEKLENEN GÜN! 2024 LGS'ye kaç gün var? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuç tarihi...
  4. FENERBAHÇE SEÇİM GÜNÜ! FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ ne zaman, saat kaçta 2024? Fenerbahçe Olağan Kongre ve Başkanlık Seçimi tarihi ve adaylar...
  5. HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI: Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği ne zaman işlem görecek?
  6. YÜZDE 25 SINIR KALKTI MI? Bakan Şimşek son dakika açıkladı! Konutlarda % 25 kira artış oranı uzatılacak mı, bitiyor mu?
  7. YKS (TYT-AYT-YDT) SINAV YERİ GÖRÜNTÜLE ÖSYM ✍ ÖSYM YKS ne zaman, hangi gün? Üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  8. ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURU TARİHİ 2024: KPSS ortaöğretim ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  9. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ 💥 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi banka hesaplarına ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur emekli ikramiye ödeme tarihleri...
  10. KABİNE TOPLANTISI KARARLARI 2024 BEKLENİYOR! Kabine Toplantısı başladı mı, kararlar saat kaçta açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.