SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MATRAH DÜZENLEMESİ araç fiyatlarını nasıl etkileyecek? Matrah düzenlemesi nedir, düzenleme gelince ne olacak?

Matrah düzenlemesinde son durum. Otomobil piyasasında son dönemde oluşan ÖTV beklentisi ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklamada bulundu. ÖTV indiriminin olmayacağı, matrahlarda düzenleme yapılacağını söyledi. Peki, matrah düzenlemesi nedir? Araç fiyatları ne olur?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Açıköğretim Fakültesi > AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF Bahar Dönemi final sınavları ne zaman? İşte Açık öğretim sınav takvimi
  2. Final Four ne zaman, tek maç mı? THY EuroLeague Final Four nerede, saat kaçta?
  3. osym.gov.tr ⏰ DGS başvuru tarihi ne zaman, yarın mı? 2024 DGS başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı başvuru şartları nedir, başvuru adresi neresi?
  4. BUGÜN SATIŞTA... 🎉 a101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç para? İşte Sayfalarca A101 aktüel ürünler kataloğu
  5. ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP KAPALIÇARŞI: Gram altın ne kadar, kaç TL? Bugünkü altın fiyatları
  6. MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Milli Savunma Üniversitesi tercihleri hangi gün belli olacak?
  7. ALTINAY SAVUNMA HALKA ARZ HAKKINDA bilinmesi gerekenler! Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş halka arz oluyor!
  8. BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI ne zaman? 2024 MEB BİLSEM sınav giriş belgesi ve sınav sonuç tarihi...
  9. AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME 💥 Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman? Açık Lise kayıt yenileme ücreti ne kadar, son gün ne zaman?
  10. FED TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): FED toplantısı ne zaman, Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.