SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MELİKE ŞAHİN konsere (sahneye) neden çıkmadı, Melike Şahin'in Feshane'deki Öğretmenler Günü konseri neden iptal oldu?🎙 Melike Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öğretmenler için düzenlediği konser takviminde 2 Aralık'ta Melike Şahin vardı. Konserin ertelenmesi dikkat çekti. Konuya ilişkin açıklama hem İBB Kültür'den hem de Melike Şahin'den geldi. Peki Melike Şahin'in öğretmenlere olan konseri neden ertelendi? Son zamanlarda sesi ve şarkılarıyla büyük ilgi gören Melike Şahin kimdir, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. RECEP İVEDİK 5 FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Recep İvedik 5 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? 
  2. AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU | Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi?
  3. MSÜ TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA 2024 | Sorgulama nasıl yapılır? Milli Savunma Üniversitesi MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  4. 29 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 29 Mayıs'ta toplu taşıma turnike geçişleri bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs, vapur ve marmaray 29 Mayıs'ta ücretsiz mi?
  5. ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU 2024 içeriği / maddeleri: 👩‍🏫Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) zorunlu rotasyon var mı, ne zaman yürürlüğe girecek?
  6. 2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak? Bayram ikramiyesi bayramdan önce yatar mı? Kimler emekli ikramiyesi alacak?
  7. YALAN DİZİ OYUNCULARI - KONUSU 📺 Yalan hangi gün, hangi kanalda, uyarlama mı? Yalan dizisi tüm oyuncu kadrosu
  8. EMEKLİ TEMMUZ 2024 MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER | 📌 SSK/Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli Temmuz ayında seyyanen zam ve refah payı artışı olacak mı?
  9. 📺 BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (BBCS) FİNAL mi veriyor, bitiyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi neden final oluyor?
  10. ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ TARİHİ ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund - Real Madrid final maçı şifresiz mi, Arda Güler finalde oynayacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.